Veterinarske ambulante pružaju specijalizovanu medicinsku uslugu. Usled prirode veterinarskog posla, potrebno je da prostorije veterinarske ambulante budu idealno čiste i dezinfikovane. Postupci i uslovi u veterinarskim ambulantama vezani za preglede, lečenje, držanje, smeštaj, ishranu i negu životinja, kao i higijenu, imaju za cilj očuvanje dobrobiti životinja.

Zoono Z-71 Microbe Shield nudi efikasnu uslugu sanitacije prilagođenu veterinarskim potrebama. Sa jedne strane je bezbedan za životinje, a sa druge smrtonosan za štetne mikroorganizme prisutne u okruženju.

  • Sredstvo za čišćenje površina Zoono Z-71 je dokazano efikasno protiv različitih patogena, uključujući zarazni mačiji adenovirus i goveđi adenovirus.
  • Takođe je idealan za primenu između redovnih (jednomesečnih) tretmana zamagljivanja.
  • Zoono Z-71 je dokazano efikasan za mesta gde je rizik od unakrsne kontaminacije visok. To uključuje šaltere, čekaonice, ambulante itd.

Zoono Germ Free 24 Hand Sanitiser pogodan je kako za opštu, tako i za profesionalnu primenu.

  • Higijenska dezinfekcija ruku: nakon higijenskog pranja ruku, naneti proizvod na suvu kožu ruku u količini dovoljnoj da sve površine budu dobro nakvašene i utrljavati dok se ne osuši.
  • Hirurška dezinfekcija ruku: nakon hirurškog pranja ruku, naneti proizvod na suvu kožu ruku i podlaktica u količini dovoljnoj da sve površine budu dobro nakvašene i utrljavati dok se ne osuši.

Veterinarske ambulante

X