Restorani i kafići su mesta koje svakodnevno posećuje veliki broj ljudi. Zato je potrebna redovna kontrola kako bi se utvrdio nivo sanitacije u njihovim prostorijama. Gotovo sva hrana je podložna kvarenju, što dalje može prouzrokovati pojavu zdravstvenih problema kod korisnika. Dezinfekcija restorana i kafića s toga je vrlo bitan deo kvalitetne usluge i dobrog renomea. 

Zoono proizvodi će efikasno, lako i brzo ukloniti različite štetne mikroorganizme, i tako učiniti da svaki ugostiteljski objekat bude čista i bezbedna sredina kako za korisnike, tako i za osoblje.

  • Zoono Z-71 Microbe Shield bezbedno se može koristiti za dezinfekciju površina koje dolaze u kontakt sa hranom i pićem.
  • Ne sadrži štetne hemikalije koje mogu izazvati iritacije kože i očiju
  • Čim se Zoono Z-71 osuši, počinje da deluje. Postupak sušenja traje oko 10 minuta.
  • Odobren je od strane: Američke Agencije za hranu i lekove (FDA- Food and Drug Administration), Agencije zaštitu životne sredine (EPA – Environment Protection Agency), Britanskog akreditacionog tela (UKAS – United Kingdom Accreditation Service), Nemačkog Instituta za standardizaciju (DIN- Deutsches Institut für Normung), Australijske karantinske i inspekcijske službe (AQIS- Australian Quarantine and Inspection Service), Novozelandske uprave za sigurnost hrane (NZFSA- New Zealand Food Safety  Authority).
  • Upisano u Listu biocidnih proizvoda, Ministarstvo zaštite životne sredine, Srbija.
  • Efikasnost testirana od strane Instituta za javno zdravlje Vojvodine.

X