0

Putovanja spadaju u najlepša iskustva savremenog čoveka, prilika da se upoznaju najlepši predeli i mesta u zemlji i inostranstvu. Međutim, bitno je imati na umu da svako putovanje i boravak na novom odredištu nosi nove rizike od zaraznih bolesti. Štetni mikroorganizmi vrebaju svuda – na aerodromima, u avionima, vozovima, autobusima, hotelima, restoranima… Mnogo ljudi je pre vas sedelo na istom sedištu, dodirnulo kvake, rukohvate, stolice, stolove, daljinske upravljače, fen, slavine i druge površine u hotelskim sobama.

Pandemija nas je naučila da više pažnje obratimo na higijenu i antimikrobnu zaštitu. Standardna sredstva za dezinfekciju efikasna su vrlo kratko, dok se ne osuše, a onda je moguća ponovna kontaminacija. Inovativna ZOONO tehnologija ima dugotrajno efikasno dejstvo, pri tome nije toksična niti ima neprijatan miris.

Kontinuirana upotreba sredstava za dezinfekciju na bazi alkohola razgrađuje površinski zaštitni sloj kože uzrokujući suvoću i iritaciju. Isušena koža lakše puca i gubi se njena uloga fiziološke barijere pa je veća mogućnost nastanka infekcije. ZOONO je hipoalergen i potrebna vam je samo jedna aplikacija dnevno. Ovaj oblik antimikrobne zaštite uspešno otklanja stalnu opasnost rekontaminacije. Posle samo 30 sekundi od aplikacije, ZOONO će vaše ruke zaštititi 24 časa, ostavljajući ih mekim, glatkim i osveženim. Pogodan je za sve članove porodice, i za sve tipove kože, uključujući najosetljiviju.

Površine predstavljaju značajan izvor mikrobiološke kontaminacije. Bakterije, virusi i gljivice mogu stvoriti bio-filmove koji su izuzetno otporni na čišćenje i dezinfekciju. ZOONO je tako dizajniran da formiranjem dugotrajnog površinskog premaza obezbeđuje kontinuiranu antimikrobnu zaštitu svih površina do čak 30 dana.

Zato, ne zaboravite da na put sem dobrog raspoloženja ponesete ekonomične ZOONO proizvode u praktičnim pakovanjima kako biste sačuvali svoje i zdravlje svojih najmilijih i vratili se kući obogaćeni lepim uspomenama sa vašeg „sigurnog“ putovanja!

 

„Ima puteva koje nisam ni video i kojima nikad neću nogom stupiti – i mnogo ih ima! – ali to je stoga što nisam nalazio snage ni vremena ni mogućnosti da to učinim. Ali nema staze ni puta kojima nisam bar zakoračio samo ako je to bilo mogućno. U tome nisam poznavao straha, umora ni oklevanja.“  Ivo Andrić

Pratite nas na Instagramu

Leave a Comment

Vaša adresa е-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

X